Avella | Jobbe i Avella
17252
page-template-default,page,page-id-17252,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 
Bli med å bygge fremtiden med Avella!

Karriere hos Avella

I Avella vil du bli en del av et spesialistmiljø med fokus på Integrasjon og arkitektur. Har du ønske om å jobbe med Messaging/MQ, API management eller Integrasjon?

Vil du delta på seminarer verden rundt for å lære mer om ledende teknologier?

Ønsker du fleksibilitet til å utvikle deg, korte veier til beslutninger og trigges av tanken på 6 ukers ferie, burger-fredager og egne Playstation-rom på kontoret?

 

Hvordan er prosessen med Avella?

Vi vet at det å bytte jobb er et viktig og vanskelig valg, og at dyktige fagfolk gjerne har det godt der de er. Vi vil likevel gjerne treffe deg for å ta en prat om hva du brenner for eller se på muligheter i Avella. Første samtale er helt uformell og tas over en kaffe. Er du nysgjerrig på om Avella kan være noe for deg, eller om du vil vite om det finnes andre muligheter i Avella, ta kontakt med Pål Andre Løberg.

 

I Avella har vi laget vår egen Avella personlighet som er basert på intervjuer og analyser for oss i Avella. Har du personligheten til Avella? Les mer her!

Pål web

Kontakt Pål Løberg for en uformell samtale

Pål Løberg

Salgssjef
Tlf: +47 484 01 881