Skip to main content

It's not just a job.

Avella er sted for utvikling. For deling. For kunnskap. For innovasjon. For relasjoner. For arbeidsglede. For mening.

De ansatte er selve grunnstenen i Avella, og alle skal føle at de kan komme på jobb for å utgjøre en faktisk forskjell

Om du er utvikler, arkitekt, strateg eller rådgiver spiller ingen rolle. Her handler det om å dyrke det talentet du har, og hvordan vi kan hente ut potensialet som ligger i deg. Om du elsker IT, vil bygge kompetanse, skape eller forvalte. Har du et brennende ønske om å lære deg alt om integrasjoner, så er Avella stedet for deg.

Be the disruptor.

Om du bare tenker i tradisjonelle baner, er kanskje ikke Avella stedet for deg. Vi søker deg som tør å titte rundt hjørnet på boksen, deg som utfordrer og som tør å være deg selv. Vi vil ikke fortelle deg hvor skapet står, du skal vise oss veien til skapet.

Ikoner - ledige stillinger - faggrupper osv (800 × 800 px)-6
Foto Ingar Sørensen-1

The business.

Avella ble grunnlagt i 2007 med mål om å bli «Norges beste arbeidsplass». Dette har vi holdt fast ved, og har vært en viktig grunnpilar i å forme oss til hvem vi er i dag.

Vi har ingen ambisjon om å bli Norges største, men i aller høyeste grad Nordens beste, på det vi driver med. I dag teller vi 30 ansatte, men holder alltid døren åpen for nye talenter som ønsker å utvikle seg i takt med oss.

Lokalisert midt i smørøyet av Oslo sentrum finner du gjengen i Avella. Noen godt nede i kode-skyttergrava, noen i telefonen med kunder, noen med headsettet på ørene, noen ved kaffemaskinen og noen på gamingrommet.

The culture.

Lange beslutningsveier og mye byråkrati er ikke noe for oss. I Avella har vi en avslappet holdning. Det betyr ikke at vi ikke strekker oss langt for å imøtekomme kunder eller at vi kjeder oss i arbeidsdagen. Snarere tvert i mot. Det som driver oss hver eneste dag er passion for det vi driver med, men det hjelper jo på stemningen at vi også har;                  

  • Faggrupper

  • Kebabfredag

  • Gamingpauser

  • Gode lønns- og pensjonsordninger

  • Kort vei til beslutninger

  • Awesome kollegaer

The people.

Avella består av en rekke ulike mennesker med ulik bakgrunn, ulike perspektiver og ulik kompetanse. Vi ser styrken i forskjellene som igjen styrker oss som selskap. Det er menneskene som utgjør Avella, og det er derfor vi investerer i menneskene som jobber her.

                 

left-quote Created with Sketch.

Jeg jobber for tiden som integrasjonsansvarlig hos en sentral kunde, og har nå fem år bak meg i selskapet. Jobben min handler primært om å gå gjennom bestillinger, sjekke at informasjonen er på plass, og om det er problemer se om det er mulig å løse. Du kan vel kanskje si at jeg er dels arkitekt, dels teamleder.

c18102bd880249c9986cb4615b0c8ae9b53312aeefa14732a628be8886a48869
Øyvind (28)
Senior interaksjonsarkitekt
left-quote Created with Sketch.

Som rådgiver/fagleder har jeg ansvar for et team i Avella. Mitt hovedfokus er å sørge for at teamet har det bra, leverer det de skal og samtidig legge til rette for utvikling. Jeg skal vel heller ikke legge skjul på at jeg liker å forme ideer, mønster og strategier. Jeg føler meg ikke som en konsulent, men mer som en som jobber frem et partnerskap med kunden.

fe1b90cbef6d4891b3f5d7dcbe41278ed67e0e699dd747b79cc16fd0001cf387
Laila (45)
Rådgiver/fagleder prosjektledelse