Avella | Integrasjon
14304
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14304,page-parent,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Hvordan planlegger du en god integrasjonsløsning?

Det er ikke mulig å bygge et hus uten at grunnmuren er på plass. For oss er det innledende arbeidet i intergrasjonsprosessen helt avgjørende for å bygge en god integrasjonsløsning. Det er her grunnlaget for helhetsforståelsen vår legges.

Denne «etappen» inneholder en rekke tjenester og målsetninger som vi kan hjelpe deg med.

Hvordan bygger du selve integrasjonsløsningen?

Arbeidet med å implementere en integrasjonsløsning består av en rekke prosesser avhengig av f.eks. eksisterede løsninger, krav til funksjonalitet og tilgjengelige ressurser.
Antallet prosesser som vi kan hjelpen deg med påvirkes også av om du er i ferd med å bygge en integrasjonsløsning fra bunnen av, om du ønsker å gjøre endringer på den du allerede har eller om du har spesifikke, tekniske utfordringer knyttet til en
eksisterende integrasjonsløsning.

Hvordan forvalter du integrasjonsløsningen?

Måten du tar vare på og vedlikeholder integrasjonsløsningen din har stor innvirkning på både ressursbruk, sikkerhet, funksjonalitet og stabilitet.
Avellas forvaltningstjenester består av tre hovedkomponenter der du som kunde kan velge å kjøpe en eller flere komponenter.