Hvorfor skal du bry deg om hybrid integrasjon?

I dag snakkes det mye om skyen. Alt skal dit, alt blir flott og vi trenger en app; kostnader dropper, inntjening øker og været blir bedre. Det er mye ny teknologi der ute og mye spennende som skjer, og det er vanskelig å holde oversikt over alt som rører seg.  

Du har stålkontroll på din business, enten det er snekring, joggesko eller melk. Du vet hvor skoen trykker for deg. Hvis du “bare” klarer å koble det du har med alle de fantastiske mulighetene i skyen så har du kanskje en gulloppskrift som kan sikre deg og dine medarbeidere en fremtid i et tøft og uoversiktlig marked. 

Hvordan får man tilgjengeliggjort det man har på nett på en lettfattelig og oversiktlig måte? Hvordan får man benyttet seg av mulighetene i skyen til å forbedre det man har hjemme?

Innovasjon krever at man prøver seg fram, feiler og prøver igjen. For å støtte dette må du ha muligheten til å teste ut en ide raskt, billig og med lav risiko. 

Skytjenester

5 ting å tenke på FØR du migrerer til skyen

Konkurransen i arbeidsmarkedet blir stadig tøffere. Det tvinger selskapene til å tenke utenfor boksen, for slik å skape et større konkurransefortrinn. For mange betyr dette å helt eller delvis migrere til skyen, det innebærer en mer komplisert systemarkitektur, som igjen kan gi selskapet fordeler - forutsatt at det gjøres riktig.

Ingen innovasjon uten integrasjon

For å drive digital innovasjon må du ha tilgang til dataene dine så du kan gjøre nye ting med dem. Utfordringen er gjerne at man har et IT-landskap som har blitt til gradvis over tid for å møte nye behov. Ofte kan det være er et lappverk av systemer som ligger lag på lag. Noe er driftskritisk. Noe kan det vise seg er unødvendig. Noe av det vet man kanskje ikke om. 

Så hvordan kommer man til skylandet? Hva skal bedriften din gjøre med IT-strategien sin for å kunne drive innovasjon basert på data den eier?  Skal du stupe i det og gå full Cloud Native? Skal du fortsette å ha alle data i applikasjonene dine på server-rommet? 

For de fleste som har en historie som strekker seg lenger enn noen få år tilbake i tid, er svaret antakelig begge deler. For å sy sammen din killer-app må du koble sky med server-rom, og da trenger du en hybrid tilnærming til integrasjon. 

Den hybride integrasjonsplattformen - ja takk, begge deler

En hybrid integrasjonsplattform tilgjengeliggjør enkelt det du har ut til hele verden. Den henter data ute, så du kan bruke det til noe nytt og spennende her hjemme.  Da spiller det ingen rolle hvor dataene er, alt er tilgjengelig. Den hybride integrasjonsplattformen gir deg mulighet til å innkapsle komplekse ting i noe lettfattelig så du er smidig nok til å lage nye tjenester på veldig kort tid.

En kompassnål som peker på Avella-logoen

Med en hybrid integrasjonsplattform får du tak i data fra alle kilder på en sikker, sporbar og enhetlig måte. De kan du bruke til hva du vil. Velg en plattform som gjør 80% av jobben med å tilgjengeliggjøre data for deg. Det er det enkle. Så kan du bry deg om det som egentlig er vanskelig: Hva du skal bruke dataene til?

Hva kan Avella gjøre for deg?

Avella viser deg veien til en god integrasjonsløsning. Vi har jobbet med integrasjon ‘on premise’ og i skyen i over 15 år . Vi er partner med flere av de beste softwareleverandørene innenfor området, og kan hjelpe deg med å finne en plattform som passer dine behov.  Vi kan hjelpe deg med hele løpet, fra idé til forvaltning av produksjonssatt løsning. Hvis det skulle vise seg at det vi kan ikke er det du trenger, så peker vi deg i riktig retning videre. Vi kaller det Integrasjon. Helt enkelt.