Avella | Bli litt bedre kjent med Laila
17815
post-template-default,single,single-post,postid-17815,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 
Avella

Bli litt bedre kjent med Laila

Etter 13 år i IBM har Laila Kynningsrud valgt Avella som sin nye arbeidsgiver. Hun har ledet flere prosjekter nasjonalt og internasjonalt, og har tidligere hatt base i både Danmark og Sveits. Med høy kompetanse innen prosjektledelse, GDPR og Design Thinking, vil hun få en nøkkelrolle i flere av våre store prosjekter. Med Laila sin erfaring vil Avella få større fokus på innovasjon, design thinking og agile metoder. Velkommen til oss, Laila. Vi gleder oss til å jobbe med deg!

– Tre kjappe

Med en så tung CV, som du har, hvorfor valgte du Avella?

Med bakgrunn fra både familiefirma og Gründerbedrift, ønsket jeg meg, etter 13 fantastiske år i IBM, tilbake til et mindre firma. Avella har dyktige medarbeidere, et godt arbeidsmiljø og er et firma i vekst. Avella står for verdier som er viktige for meg, og her får jeg være med å forme veien videre med kort vei til beslutningene.

Avella har i tillegg stor fokus på å være en partner og rådgiver for kunden, slik at vi sammen kan finne den rette løsningen, og de har spisskompetanse innen integrasjon – et område jeg synes er spennende og gleder meg til å lære mer om.

Hva er ditt skjulte talent?

Jeg kan jodle

Hvilket sted har du alltid ønsket å reise til?

Jeg elsker å reise. Jeg har reist mye rundt i verden og bodd mange steder. Høsten 2017 besøkte jeg endelig Japan, som hadde vært en drøm i mange år. Selv om jeg nå har vært der, står Japan fortsatt øverst på ønskelista mi – et fascinerende land jeg vil tilbake til når kirsebærtrærne blomstrer om våren