Denne unge multilinguale glupingen snakker flere språk enn de fleste andre, Java, Kotlin, Python, C, C++, JavaScript – her har Avella fått masse å plukke i. 

Under studiene ble det lagt stor vekt på å lære seg å lære, og i kombinasjon med egen interesse plukker Jesper opp nye teknologier meget raskt. han har allerede gjennomført flere kurs og sertifiseringer, jobbet med kompliserte prosjekter og bygget erfaring innen integrasjon, APIer, Gateways, Docker, DevOps, REST, SOAP og SCRUM-metodikk.

 

4e83f33c2b404cbb980f3b59049ed7abd0a3f0f4cd984e66adac67d30ebdde5a

Tre kjappe

Hvorfor valgte du Avella?

Jeg valgte Avella, ikke bare på grunn av det tekniske, men også på grunn av det livlige miljøet det er her! Kulturen her er veldig sosial og imøtekommende, man får følelsen av at man er en del av Avella-familien

Hva er din mest spilte sang på Spotify?

Jeg tror det enten er Gorillaz med “On Melancholy Hill” eller Fever The Ghost med “Source”. Ellers hører jeg mye på Elton John, Queen og David Bowie

Hvor har du alltid ønsket å reise?

Jeg har alltid ønsket å reise til Japan, spesifikt Tokyo. Jeg var der forrige sommer. Det er så mye flott kultur som er så langt fra det vi har i Norge, samt ekstremt mange morsomme og sprøe ting å finne på der. Om du er interessert i friluft så har du Mount Fuji, gammel kultur så har du templer nærmest overalt, og er du ute etter litt sprø sidekultur har du Akihabara. Det er noe for enhver smak der! Jeg har planer om å reise tilbake neste vinter.