Hanne har en Master i Informasjonssystemer, med spesialisering i innovasjon og ledelse.

Hanne har en Bachelor i Reiseliv og Relasjonsledelse fra Høyskolen i Kristiania. Etter 10 år i hotellbransjen hoppet hun over på nye studier, som igjen førte henne gjennom våre dører. Det var i en stilling som delansvarlig for oppbygging og implementering av nytt IT-system, interessen for teknologiverden ble vekket. Hun har nylig fullført en Master i Informasjonssystemer, med spesialisering innen innovasjon og ledelse.

Hanne er kunnskapsrik, kreativ og beintøff.  Med sin unike forretningsforståelse og gode analytiske evner er hun blitt en viktig ressurs for Avella.

– Tre kjappe

Hvorfor valgte du Avella?

Som nyutdannet ønsket jeg meg en arbeidsplass hvor jeg ville få anledning til å lære litt av alt, og være med på å danne min egen vei videre. Hos Avella møtte jeg ved første øyeblikk respekt for tidligere arbeidserfaring, samt tillit til at hele veien videre skulle vi bygge sammen. 

Det å få være med på reisen til ett selskap i vekst slik som Avella, synes jeg er urolig spennende. Avella har et stort mangfold av mennesker som alle deler interessen for faget og hverandre daglig.

 Hva er din guilty pleasure?

Jeg elsker å se på Dr. Phil

Hvor har du alltid ønsket å reise?

Jeg har vært flere ganger sør i Afrika og jobbet som frivillig med å bevare villdyrbestanden. Dette er en flott måte å reise på, hvor man får møtt nye mennesker, kulturer og se nye steder, samtidig som man har mulighet til å gi ett bidrag. Dette er stadig noe jeg ønsker å gjøre igjen.