Anders har en Bachelor i Informatikk: Programmering og Nettverk.

Anders har fiklet med ulike prosjekter, som for eksempel bildegjenkjenningsprogram, fordi han elsker å lære nye ting. Han har en Bachelor i programmering og nettverk og jobbet med flere av de store programmeringsspråkene som C og Java. Interessen for å lære har gjort at Anders har fått litt erfaring innen smidig metodikk og prinsipper, nettverk, nettverkssikkerhet, databaser og mye mer.

Anders har vært gjennom flere kurs og sertifiseringer siden han kom til Avella, og viser en unik forståelse for det vi leverer.

Tre kjappe

Hvorfor valgte du Avella?

- Jeg nevnte så vidt for en bekjent at jeg tok utdannelse innen IT, og at jeg akkurat var i gang med en master. Denne bekjente var da en nyansatt i Avella, som akkurat hadde vært med på den årlige faglige turen. Han skrøt veldig av sin nye fantastiske arbeidsplass.

Jeg hadde søkt litt jobber tidligere og var veldig klar for å bruke utdannelsen min, men endte med å starte på master høsten 2019. Jesper (den bekjente) hadde snakket med Avellafolkene, og plutselig skulle jeg sende CV og bli kontaktet av Avella. Dette ledet til et uformelt og rolig møte, som var veldig hyggelig. Jeg fikk treffe flere av de som jobbet i Avella, og plutselig sto valget mellom Avella eller Master. valget var enkelt etter det inntrykket jeg hadde fått av Avella.

Hva har du alltid med deg?

- Lommebok, godt humør og fjellsko. Fjellsko er faktisk det beste i verden å gå i. de blir aldri våte i dårlig vær og demper bra på gåturene til og fra togstasjonen på vei til jobb.

Hva er ditt skjulte talent?

- Jeg er per dags dato den beste spilleren i Norge i Super Smash Bros. Det var også slik jeg ble kjent med han som tipset meg om Avella. Har spilt det som e-sport siden 2015, og spilt turneringer flere steder i verden. Miljøet i Norge har over 1200 unike folk. Tør du utfordre meg? Kom innom kontoret for en match!