Aila har en Bachelor i Realfag og en Master i Informatikk, med fordypning i matematikk og teknologi, fra UiO. Gjennom sin masteroppgave, der hun utarbeidet rammeverk og utviklet analyseverktøy i prosjektet hun var en del av, ble interessen for helhetlig IT-arkitektur og integrasjon vekket. 

Aila er opptatt av utnyttelse og bruk av standard plattformer og har gjennomført flere aktuelle kurs. Hun har tidligere erfaring fra fra å jobbe med store mengder data, databasetransaksjoner og APIer, men det var med bakgrunn i masteroppgaven hun til slutt valgte Avella som sin nye arbeidsgiver. Velkommen til oss Aila, vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med deg.

 

Tre kjappe

Hva gjorde du før du begynte i Avella?

Jeg var student ved Universitetet i Oslo. Der ble jeg ferdig med en Master i Informatikk i høst. Jeg var aktiv i ulike studentforeninger, blant annet i planlegging av eventer og i gjennomføringen av ulike arrangementer. Ved siden av studiene har jeg også jobbet hos Elkjøp, samt i ulike prosjekter, servicedesk og support hos UiO.

Hva er ditt skjulte talent?

Jeg elsker karaoke, og er ganske flink!

Hvilket sted har du alltid ønsket å reise til?

Jeg drømmer om å reise til Japan. Historien og språket interesserer og fascinerer meg, og det virker som et utrolig spennende reisemål.