Avella | Software AG
16925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16925,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Den Digitale Plattform fra Software AG – bygg din digitale fremtid i dag

Planlegg, bygg og forvalte din plattform raskere og mer effektiv med løsninger fra Software AG.

Avella har levert løsninger sammen med Software AG i snart 10 år, og er foretrukket partner på plattformen i Norge. Den Digitale Plattform forbedrer, snarere enn erstatter, eksisterende kjerne IT-systemer. Du kan integrere hele organisasjonen til å få ny innsikt, utnytte eksisterende data effektivt, sammen med ny teknologi. Avella og Software AG skaper en fleksibel og effektiv plattform, og gjør at organisasjonen kan fokusere på å bygge løsninger nærmere kunden og forretningen.

Spesialistkompetanse

Avella er spesialister på plattformen, og har direkte tilgang til ekspertise og utviklingskompetanse i Software AG. Vårt fokus er hele tiden å sørge for at plattformen blir utnyttet effektivt, i henhold til de krav og målsetninger den enkelte forretning har.

 

Om dette er den rette plattformen for deg, ser vi på i samarbeid. Med spisskompetanse og helhetsforståelse for integrasjon, vil vi kunne avdekke om og hvordan dere kan dra nytte av plattformen.

Det er fortsatt slik at det viktigste verktøyet vi har å tilby deg er først og fremst helhetsforståelsen vår. Det er uansett den som til slutt resulterer i den beste integrasjonsløsningen for deg.

Ekstern lenke:

Avella på sosiale medier.

John Arne

Kontakt John for mer informasjon om Digital Business Platform fra Software AG

John Arne Lyngstad

Fagansvarlig Software AG
Tlf: +47 908 36 908