Avella | Ledige Stillinger
17252
page-template-default,page,page-id-17252,page-child,parent-pageid-13383,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Bli med å bygge fremtiden med Avella!

Vi ser alltid etter dyktige mennesker til våre prosjekter. Er du interessert eller vil høre litt mer om Avella, så ta kontakt

Avella har som Norges ledende konsulentselskap innenfor integrasjon og arkitektur stått for noen av de største integrasjonsprosjektene i Norge.

Vi mener at god integrasjon og en gjennomtenkt arkitektur skaper gode løsninger som er bærekraftig for fremtidens digitale plattformer.  Avella bidrar vi til at de virksomhetene vi jobber for utnytter sine ressurser optimalt. Dette gjøres ved å sikre et effektivt samspill mellom prosesser, systemer og organisasjon.

 

Våre rådgivere jobber i grensesnittet mellom teknologi og forretning, og vi ønsker å skape løsninger som gir varig verdi.

 

Avella er et tyngdepunkt og kompetansesenter i markedet innen integrasjon. Dette gjør vi ved å ha medarbeidere med spisskompetanse og et nært partnerskap med sentrale leverandører.

 

Nå leter vi etter flere dyktige folk med interesse for strategiske og teknologiske problemstillinger, og som har et ønske om å bidra til å bygge vårt fagmiljø videre.

Pål web

Kontakt Pål Løberg for en uformell samtale

Pål Løberg

Salgssjef
Tlf: +47 484 01 881