Skip to main content

Integrasjonsløsning for TINE

TINE er en ledende, norsk merkevareleverandør som daglig leverer produkter over hele Norge. Rundt 10 500 bønder på 8 500 gårdsbruk er fundamentet for TINEs forretningsdrift, og TINE sitt mål er å være en ledende og bærekraftig leverandør av merkevarer innen mat og drikke, med hovedfokus på meieriprodukter.

Utfordringen

TINE ønsket å kunne delta i en stadig voksende og rask skiftende digital markedsplass og innså at for å lykkes med dette måtte de starte en digitaliseringsfase og få på plass en strategisk tilnærming til informasjonsflyt på tvers av hele konsernet.

Utfordringen med desentralisert flyt av data, var lite fleksibilitet og høye kostnader over tid, i tillegg til utfordringer med vedlikehold og gjenbruk.

Løsningen

Avella har vært med fra arkitektur til plattform og har etablert en integrasjonsfabrikk basert på smidige prinsipper for effektiv realisering av løsningene.

Integrasjonsfabrikken leverer helthetlige integrasjonsløsninger over plattformen til alle TINE sine forretningsområder og sørger for gjenbrukbare tjenester på tvers av tjenesteområder der det er mulig.

Kort oppsummert har vi utviklet og tilpasset en strategi med arkitektur, integrasjonsprinsipper og APIer hos TINE.

Vil du lese mer om oppdraget vi har gjennomført for og sammen med TINE, kan du lese hva IBM har skrevet i sin referanse historie
  • Integrasjoner som er forutsigbare på tid og kostnad

  • Integrasjoner som leverer data stabilt over tid

  • Raskt og enkelt tilgang på data

  • Skalerbar og fleksibel IT-plattform

  • Publisering av data i form av APIer og deltagelse i den digitale markedsplassen

  • Integrasjonsfabrikken leverer kontinuerlig gjenbrukbare integrasjoner til prioriterte prosjekter i TINE

IBM Case

IBM Cloud Pak for integration

Vi har designet og implementert en hybrid integrasjonsplattform for TINE-konsernet. Løsningen er basert på IBMs integrasjonsteknologi, IBM Cloud Pak for Integration, som inneholder et integrasjonslag, en API-plattform og en hybrid arkitektur for skalerbare og fleksible leveranser.