Avella | AVELLA OFFICE PARTY
Vi gjentar suksessen med kontorfest!
avella, party, office, houseparty, integrasjon
18042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18042,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Etter fjorårets suksess med HouseWarming Party, ønsker vi skape det til en hyggelig tradisjon å samle kunder og partnere til fag og fest.

Både private og offentlige virksomheter effektiviserer gjennom smartere digitale prosesser, og det er mer viktig enn noensinne å henge med på de siste trendene for å fortsatt være konkurransedyktig.

 

Her vil dere få møte flere store norske organisasjoner, og høre hvordan de har omfavnet disse prosessene, og hvilke erfaringer de har gjort seg.

Vi har nå blitt gode og varme i våre nye lokaler, og drar i gang et House Party by Avella, i kjent stil. Det blir spennende fag, god mat og godt drikke. Det blir en invitation only, og førstemann til mølla.

 

Påmeldingsfrist er 30.september. 

 

Vi har fortsatt lyst til å bruke egne lokaler, her har vi plass til 60 stk, så trykk på knappen under for å sikre deg plass til kanskje høstens mest hyggelige event.

 

Agenda:

 

  • 14:00: Dørene åpner
  • 15:00: Alle ønskes velkommen
  • 15:10: Faglig del (ca 2 timer)
  • 17:00: Mingling – Servering av mat og drikke og fest

 

SPEAKERS:

Mette Killingberg
Norkring

Christen Rehn
TINE

Anne Sofie Risåsen

Anne-Sofie Risåsen

IBM

Frank Veum

Frank Veum

     Fin2018

PÅMELDING

Her finner du våre nye lokaler i Dronningens gate 6

Avella på sosiale medier.