Avella | oracle
16971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16971,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Oracle Fusion Middleware – SOA Suite

Avella har kompetanse på Oracle SOA Suite. Avella har valgt denne delen av Oracle sin portefølje da den følger vårt budskap om at verktøy er den rette tilnærmingen for å lage gode integrasjonsløsninger.

 

Oracle SOA Suite har kapabiliteter som håndterer integrasjon av ting, applikasjoner og mennesker (prosesser). Alt blir innenfor et verktøy, slik at utviklere ikke må forholde seg til samt lære seg et stort antall teknologier.

Spesialistkompetanse

Avella er spesialister på plattformen, og har direkte tilgang til ekspertise og utviklingskompetanse hos Oracle. Vårt fokus er hele tiden å sørge for at plattformen blir utnyttet effektivt, i henhold til de krav og målsetninger den enkelte forretning har.

 

Om dette er den rette plattformen for deg, ser vi på i samarbeid. Med spisskompetanse og helhetsforståelse for integrasjon, vil vi kunne avdekke om og hvordan dere kan dra nytte av plattformen.

Det er fortsatt slik at det viktigste verktøyet vi har å tilby deg er helhetsforståelsen vår. Det er uansett den som til slutt resulterer i den beste integrasjonsløsningen for deg.

Ekstern lenke:

Avella på sosiale medier.

Thor Ingham

Kontakt Thor for mer informasjon om Fusion Middleware fra Oracle

Thor Ingham

Fagansansvarlig Oracle
Tlf: +47 410 21 057