Skip to main content

Bli med å bygge fremtiden med Avella!

I Avella vil du bli en del av et spesialistmiljø med fokus på Integrasjon og arkitektur. Vil du delta på seminarer verden rundt for å lære mer om ledende teknologier?

Vi søker utviklere

Vår visjon i Avella er å være Nordens ledende fagmiljø innen integrasjon og arkitektur. Og selv om vi mener vi allerede er ledende, søker vi deg som ønsker å bli del av vårt team, og løfte oss til nye høyder. 

Foto Ingar Sørensen-19

 

Hvem er vi?

Både vi og kundene våre er opptatt av integrasjon som et fagområde, og riktig bruk av metodikk, verktøy og teknologi er grunnsteinen i alt vi gjør. Våre konsulenter er opptatt av å levere kvalitet og verdi til kunden, gjennom gode løsninger basert på dybdekompetanse og erfaring. Gjennom 15 år har vil levert robuste integrasjonsløsninger til noen av Norges største virksomheter, som TINE, Skatteetaten og Forsvaret.

 Avella har en sentral rolle i å skape forretningsverdi hos våre kunder og vi søker nå dyktige mennesker som vil bidra med utvikling av og på plattformer.

Som integrasjonsutvikler hos oss vil du få muligheten til å jobbe med noen av de mest attraktive prosjektene i Norge. Her vil du jobbe med kartlegging av integrasjoner, tilpasse arkitektur, utvikling og implementering av markedsledende plattformer. 

Hvem er du?
Er du interessert i å jobbe sammen med noen av Europas ledende integrasjons-konsulenter, på verdensledende teknologi?  Vil du være med å styrke våre prosjektteam? Er du ute etter et unikt fagmiljø innenfor integrasjon og arkitektur, vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vi ser etter deg som har:
 • Høyere utdanning (minimum Bachelor innen informasjonsteknologi)
 • Relevant erfaring og/eller interesse for å jobbe med integrasjon
 • Gode analytiske evner, evne til å jobbe selvstendig
 • Evne til å forstå kunden forretningsutfordringer og se løsninger
 • Initiativ, er innovativ og interessert i ny teknologi og fremtidens løsninger
 • Glede av å samarbeide og dele med andre, både faglig og sosialt
La oss ta en prat

Vi vet at det å bytte jobb er et viktig og vanskelig valg, og at dyktige fagfolk gjerne har det godt der de er. Vi vil likevel treffe deg for en prat om hva du brenner for, hva du søker eller se på hvilke muligheter som finnes i Avella.

Ta kontakt med Pål Andre Løberg på telefon 48401881 eller pal.loberg@avella.no. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

The Avella way

I Avella er vi opptatt av samhold og ønsker å bygge et sterkt faglig og sosialt miljø. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på både faglig og sosiale sammenkomster. Vi har gode modeller for å bygge din utvikling, Blant annet gjennom større konferanser både i Norge og utlandet, faglig påfyll hver måned og egne sertifiseringsløp.

 • Utviklingsfokus & Sertifiseringsløp

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Sosiale sammenkomster

 • Årlige konferanser

 • Sterkt fagmiljø

5c0f153bd2044e0685d62f0017148c971d7d489a165744b79308f3ab1781f518

Spesialistkompetanse

Vi som jobber i Avella har spesialistkompetanse på alle type verktøyer som markedet tilbyr – og vi velger å bruke dem med omhu, for at du skal få mest mulig ut av ressursbruken din. Men for oss er ikke verktøyet i seg selv målet, men heller menneskene som skal bruke integrasjonsløsningen. Alt handler om å skape et godt samspill mellom prosesser og systemer i hele organisasjonen din.