jobbe i avella

Møt Andreas.

Integrasjonskonsulent (36)

Som integrasjonskonsulent i Avella har jeg en teknisk rolle i forvaltningsteamet til en stor og anerkjent kunde. Jeg begynte egentlig i en ren utviklerstilling med utvikling av integrasjonsløsninger, men falt så for forvaltning og jobber nå med å utbedre, endre og forbedre løsninger.

Andreas Bradahl

Avella gir meg mulighet til å sette min egen kurs

— Andreas

Teknologi og fag

Jeg har fått gleden av å bryne meg på CI/CD-teknologi, en teknologi og et område som er ganske nytt for Avella. Da jeg ønsket mer sparring på området opprettet ledelsen en kompetansegruppe for nettopp dette, med involvert ekspertisebistand fra IBM.

Integrasjon vil garantert bli viktigere og viktigere fremover med stadig økende digitalisering. Snakker ikke systemene i bedriften sammen kan virksomheten fort oppleves tungrodd og konkurransekraften svekkes. Det vil jeg bidra til å endre.

Jeg søker alltid ny kunnskap, og bruker mye av fritiden min på å holde meg oppdatert. Fagbøker jeg kjøper på eget inititativ får jeg tilbakebetalt av Avella, så lenge det kan relateres til faget vårt.

Hvordan det startet.

Jeg begynte i Avella i august 2018, rett fra bachelorstudie som dataingeniør på NTNU Gjøvik. Jeg var egentlig klar til å signere en annen stilling, men så ringte rekrutterings- og bemanningsbyrået Toptemp meg og fikk ordnet et hasteintervju. Jeg kastet meg på toget og resten er historie. Apropos historie, det er også den historisk raskeste ansettelsen Avella noen gang har gjort. #snikskryt

Det var egentlig bare noe med Avella som føltes veldig riktig. Litt som å komme hjem.

Utvikling.

I Avella kan jeg utvikle meg og helt fra start har jeg blitt spurt «hva har du lyst til å jobbe med?». Nå har jeg akkurat fått grønt lys til å fordype meg i DevOps, og får veiledning og rettledning fra vår CTO. Det er veldig fint med noen som kan støtte og justere kursen min.

I teamet mitt prøver vi å å la oss inspirere av DevOps tankegang, og DevOops er helt klart blitt min favorittmåte å jobbe på. Man kan på mange måter kanskje kalle det et slags kjærlighetsforhold?

Hvorfor jobber jeg i Avella?

Jeg fortsetter å jobbe i Avella fordi jeg får frie tøyler til å utvikle meg. Jeg får rom til å forme min egen hverdag, og det er kort vei til beslutninger. Men det viktigste er kanskje at jeg føler at jeg utvikler meg kompetansemessig på en måte som er relevant, og bygger kunnskap som både jeg og selskapet finner nyttig.

Å jobbe i Avella er dessuten litt som å være del av en stor familie, med et inkluderende, inspirerende og morsomt arbeidsmiljø. Jeg ler ofte og takhøyden er stor. I fremtiden ser jeg for meg å være en dyktig rådgiver av noe slag innenfor DevOps og arkitektur, men forhåpentlig ikke bare ren rådgiver, men også være både operasjonell og teknisk. Vil gjerne kunne fordype meg i kode, stenge meg inne i bobla og dykke ned i materien, men samtidig være rådgiver.

«I Avella er det rom for alle.»

Selv om vi kanskje er like på mye, er vi likevel en stor gjeng med mange spennende personligheter. Om du er ekstrovert eller introvert spiller egentlig ikke så stor rolle, her skal alle føle seg velkomne uansett. Ingen stjernenykker å finne her!

Her får fornøyde ansatte lov å uttrykke seg som de vil, og jeg har troen på den måten å jobbe på. Man gjør en bedre jobb når man er fornøyd. Enkelt og greit.

Jeg føler eierskap til både selskapet og kundene, og liker at det er flat struktur, fordi det betyr åpenhet og mulighet for å påvirke. Ledelsen er åpen og inkluderende og daglig leder bryr seg ikke om du er leder eller ei. Her er alle like viktige.

En typisk dag for meg

Dagen starter alltid med Avella-teamet hvor vi diskuterer integrasjonsplattformen. Så blir det gjerne noe jobbing med CI/CD-pipeline, for å sørge for at kunden får hyppige leveranser og økt kvalitet på det som leveres. Målet er å gjøre arbeidsflyten enklere slik at utviklerne reduserer bruk på manuelle prosesser.

I disse hjemmekontor-tider så blir det fort vekk lunsj foran PC’en men i mer normale tilstander spiser vi sammen på kontoret og skravler om løst og fast.

Etter lunsj gjør jeg gjerne feilrettinger og endringer i produksjonsmiljøet, før jeg avslutter og plukker med meg barn fra barnehage og skole ☺ Akkurat nå er det barna som tar det meste av fritiden, men på kvelden klarer jeg kanskje å snike inn litt hobbykoding med fokus på små python-verktøy som automatiserer ting i hverdagen, en god bok med interessant faglitteratur eller en treningsøkt. Gaming blir det faktisk overraskende lite av, men jeg håper å plukke det opp igjen når barna blir større.

Hvis jeg ikke hadde jobbet med integrasjon, hadde jeg...

Etter mange års erfaring på Farm Simulator føler jeg meg både rustet og kapabel til å bli bonde, hehe. Men fra spøk til alvor så er jeg faktisk vokst opp blant åkrene på Toten. Det er noe med gårdslivet som ser både tiltalende og idyllisk ut. Men det er sikkert også sykt slitsomt. Nei, jeg tror jeg blir i Avella jeg altså.