jobbe i avella

It’s not just a job.

Avella er sted for utvikling. For deling. For kunnskap. For innovasjon. For relasjoner. For arbeidsglede. For mening.

De ansatte er selve grunnstenen i Avella, og alle skal føle at de kan komme på jobb for å utgjøre en faktisk forskjell. Om du er utvikler, arkitekt, strateg eller rådgiver spiller ingen rolle. Her handler det om å dyrke det talentet du har, og hvordan vi kan hente ut potensialet som ligger i deg.

Om du elsker IT, vil bygge kompetanse, skape eller forvalte. Har du et brennende ønske om å lære deg alt om integrasjoner, så er Avella stedet for deg.

Ledige stillinger

Be the disruptor.

Om du bare tenker i tradisjonelle baner, er kanskje ikke Avella stedet for deg. Vi søker deg som tør å titte rundt hjørnet på boksen, deg som utfordrer og som tør å være deg selv. Vi vil ikke fortelle deg hvor skapet står, du skal vise oss veien til skapet.

The business.

Integrasjon. Helt enkelt.

Avella ble grunnlagt i 2007 med mål om å bli «Norges beste arbeidsplass». Dette har vi holdt fast ved, og har vært en viktig grunnpilar i å forme oss til hvem vi er i dag.

Vi har ingen ambisjon om å bli Norges største, men i aller høyeste grad Nordens beste, på det vi driver med. I dag teller vi 30 ansatte, men holder alltid døren åpen for nye talenter som ønsker å utvikle seg i takt med oss.

Lokalisert midt i smørøyet av Oslo sentrum finner du gjengen i Avella. Noen godt nede i kode-skyttergrava, noen i telefonen med kunder, noen med headsettet på ørene, noen ved kaffemaskinen og noen på gamingrommet.

The culture.

Lange beslutningsveier og mye byråkrati er ikke noe for oss. I Avella har vi en avslappet holdning. Det betyr ikke at vi ikke strekker oss langt for å imøtekomme kunder eller at vi kjeder oss i arbeidsdagen. Snarere tvert i mot. Det som driver oss hver eneste dag er passion for det vi driver med, men det hjelper jo på stemningen at vi også har;                  

knowledge

Faggrupper

pengesekk

Gode lønns- og pensjonsordninger

kebab

Kebabfredag

Judges hammer

Kort vei til beslutninger

ps kontroll

Gamingpauser

awsome kolleger

Awesome kollegaer

The people.

Avella består av en rekke ulike mennesker med ulik bakgrunn, ulike perspektiver og ulik kompetanse. Vi ser styrken i forskjellene som igjen styrker oss som selskap.Det er menneskene som utgjør Avella, og det er derfor vi investerer i menneskene som jobber her.

Team Avella

Work in progress.

Work in progress betyr at vi utvikler oss hele tiden. Vi er opptatt av å utvikle vår kompetanse så vi hele tiden holder oss i forkant av bransjen. Vi samarbeider tett med ledende teknologier og mange av våre ansatte er seniorer på integrasjon. Du skal få mulighet til å utvikle deg, og forme din egen rolle. Vi vet at man ikke er fullt utlært eller vet nøyaktig hva man vil drive med når man kommer rett fra studiene. Dette må du kjenne på. Men det er selvfølgelig greit å ha en viss interesse for integrasjon.

Vi er opptatt av å levere gode resultater. Vi gir deg myndighet til å bestemme din egen karrierevei og den eneste som kan stoppe deg er deg. Du må kjenne på hvilke styrker du har og hvordan du best får utnyttet disse til både din og vår fordel.

Les mer

This is Avella.

Avella is you.

Ledige stillinger

Møt Øyvind.

Senior integrasjonsarkitekt (28)

Jeg jobber for tiden som integrasjonsansvarlig hos en sentral kunde, og har nå fem år bak meg i selskapet. Jobben min handler primært om å gå gjennom bestillinger, sjekke at informasjonen er på plass, og om det er problemer se om det er mulig å løse. Du kan vel kanskje si at jeg er dels arkitekt, dels teamleder.

Les mer om Øyvind

Øyvind Aronsen

Jeg er overbevist om at kompetanse innen integrasjon vil øke i popularitet fremover, og kanskje bli noe av det aller viktigste innenfor IT

— Øyvind

Møt Laila.

Rådgiver/fagleder prosjektledelse (45)

Som rådgiver/fagleder har jeg ansvar for et team i Avella. Mitt hovedfokus er å sørge for at teamet har det bra, leverer det de skal og samtidig legge til rette for utvikling. Jeg skal vel heller ikke legge skjul på at jeg liker å forme ideer, mønster og strategier. Jeg føler meg ikke som en konsulent, men mer som en som jobber frem et partnerskap med kunden.

Les mer om Laila

Laila Kynningsrud

Jeg er ikke en typisk «business as usual-person» og ser løsninger der andre ser begrensninger.

— Laila

Møt Andreas.

Integrasjonskonsulent (36)

Som integrasjonskonsulent i Avella har jeg en teknisk rolle i forvaltningsteamet til en stor og anerkjent kunde. Jeg begynte egentlig i en ren utviklerstilling med utvikling av integrasjonsløsninger, men falt så for forvaltning og jobber nå med å utbedre, endre og forbedre løsninger.

Les mer om Andreas

Andreas Bradahl

Avella gir meg mulighet til å sette min egen kurs

— Andreas