Avella | aurea
16959
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16959,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Aurea Customer Experience Platform – transformerer SOA løsninger til moderne mikro service og container-baserte arkitekturer.

Aurea CX Platform kombinerer tre store enterprise infrastrukturløsninger for å skape den beste i kundeopplevelsen . Sammen leverer vi omfattende funksjonalitet for enterprise service bus , business process management, og automatisert systemovervåking. I tillegg gir et Enterprise Edition visuelt design miljø deg enkelt muligheter for å modellere og bygge kunde-sentriske applikasjoner.

Spesialistkompetanse

Avella er spesialister på plattformen, og har direkte tilgang til ekspertise og utviklingskompetanse hos Aurea. Vi leverer prosjekter, kurs og software fra Aurea og er prefert partner i Norge.

 

Om dette er den rette plattformen for deg, ser vi på i samarbeid. Med spisskompetanse og helhetsforståelse for integrasjon, vil vi kunne avdekke om og hvordan dere kan dra nytte av plattformen.

Det er fortsatt slik at det viktigste verktøyet vi har å tilby deg er først og fremst helhetsforståelsen vår. Det er uansett den som tilslutt resulterer i den beste integrasjonsløsningen for deg.

Ekstern lenke:

Avella på sosiale medier.

avella-portrett-hvit-knut_349x500

Kontakt Knut for mer informasjon om CX Platform fra Aurea

Knut Lerpold

Fagansvarlig Aurea
Tlf: +47 959 99 090