Avella | Vil du lede vårt Cloud-miljø? Bli med å bygge fremtiden med Avella!
17491
post-template-default,single,single-post,postid-17491,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 
Ledig stilling

Vil du lede vårt Cloud-miljø? Bli med å bygge fremtiden med Avella!

 

 

Stillingsbeskrivelse

I Avella har vi gjennom 10 år bygget opp Norges ledende miljø på integrasjon og arkitektur. Nå søker vi deg som skal lede og bygge opp vårt Cloud miljø innenfor innovasjon og utvikling.

Kundene våre vet at riktig bruk av integrasjon, sky, messaging og API management er med og realiserer digitale plattformer. Enten det er via cloud eller on premise (eller begge deler), tilrettelegger en digital plattform for prosjekter innenfor blant annet IoT, machine learning og Robotics m.m. Avella har en sentral rolle i å skape forretningsverdi for kundene våre og vi søker nå deg som vil hjelpe Avella til å nå nye høyder.

Hos oss får du mulighet til å delta i noen av de mest spennende prosjektene som gjennomføres i Norge.

Har du sterke meninger om hvordan vi skal bygge fremtidens løsninger vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Hva tar du med deg til Avella?

 • Erfaring med markedsledende sky teknologier som AWS, GCP eller IBM Cloud
 • Ønske om å bygge opp kompetansen i Avella, og i samarbeid med våre kunder
 • Lyst til å jobbe med software-plattformer som er basert på åpne standarder
 • Lyst til å jobbe i utviklingsteam med kunder, partnere og kolleger
 • Interesse for nye teknologier

 

Hva gir Avella deg?

 • Norges sterkeste fagmiljø innen integrasjon og digitalisering
 • Norges beste arbeidsmiljø hvor du kan være deg selv
 • Faglig og personlig utviklende oppgaver
 • Sertifiseringer er en selvfølge
 • Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Varierte fag- og aktivitetsgrupper samt bidrag til medlemskap hos valgfritt treningsstudio
 • Delta på seminarer verden rundt sammen med ledende teknologier

 

Les et reisebrev fra Madrid her!

 

Hvordan jobber vi:

I Avella er vi opptatt av samhold og videreutvikling. Derfor har vi gode modeller for din utvikling der vi deltar på større konferanser både i Norge og utlandet, faglig påfyll hver måned og egne sertifiseringsløp. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter innen Integrasjon, arkitektur, strategisk rådgivning og prosjektledelse. Avella tilbyr meget gode betingelser.

De av oss som sitter på prosjekter ute hos våre kunder sitter ofte samlokalisert i tverrfaglige team, og vi samles regelmessig. Det er viktig for oss å ha et godt sosialt miljø, og vi har ofte lønningspils, årlig tur til utlandet, sommerfest, og julebord – bare for å nevne noe.

Om Avella:

Avella har som Norges ledende konsulentselskap innenfor integrasjon og arkitektur stått for noen av de største digitaliseringsprosjektene i Norge.

Vi mener at god integrasjon og en gjennomtenkt arkitektur skaper gode løsninger som er bærekraftig for fremtidens digitale plattformer.  Avella bidrar vi til at de virksomhetene vi jobber for utnytter sine ressurser optimalt. Dette gjøres ved å sikre et effektivt samspill mellom prosesser, systemer og organisasjon.

Våre rådgivere jobber i grensesnittet mellom teknologi og forretning, og vi ønsker å skape løsninger som gir varig verdi.

Avella er et tyngdepunkt og kompetansesenter i markedet innen integrasjon og digitale plattformer. Dette gjør vi ved å ha medarbeidere med spisskompetanse og et nært partnerskap med sentrale leverandører.

Interessert?

Ta kontakt med Pål Andre Løberg
m: 484 01 881
e: pal.loberg@avella.no