Når kompetansen er relevant, så sikrer vi at jobben blir utført på en trygg og god måte.
 

Vi har vært så heldige å få en instruktør inn til kontoret vårt for å holde kurs. SAFe-kurset handler om å gi oss som tjenesteleverandør en økt forståelse for agile metoder, og hvordan vi kan ta dette med oss ut til kundene våre. Vi lærer hvordan vi kan gå frem for å videreføre og implementere velutprøvde rammeverk og dermed sikre en bedre leveranse.

Teamwork

Kurset inneholder et relativt stort pensum, som skal læres på kort tid. Da er det fint å kunne lære sammen. Vi samlet en god gjeng fra teamet til to kurskvelder med instruktør. Det ble en fin blanding av gode diskusjoner rundt det å etablere strategi, aktiviteter som skulle utføres i mindre grupper og individuelt arbeid. Det å jobbe sammen med andre bidrar til både god og morsom læring.

Sertifisering

241963597_948273189057535_1451371953735850713_n

 

Sertifiseringer er viktig for å sikre at de ansatte har relevant kompetanse.

Etter gjennomførte kursdager på kontoret, samlet gladlaksene seg noen kvelder uten instruktør for å gå gjennom alt materialet. Etter hvert som alle får jobbet seg gjennom pensum og føler de har kontroll, blir det sertifisering. Målet er selvsagt at alle skal klare det.

Når alle sitter med riktig og oppdatert kompetanse, er det med på å sikre at leveransene er i henhold til standarder. I tillegg skaper det trygghet for våre kunder at Avella kan vise til rett kompetanse innen de ulike fagområder og trender i bransjen.

Å gjennomgå en sertifisering er også med på å utvikle de ansatte. Flere bedrifter stiller krav til sertifiseringer, spesielt konsulenthus. Sertifiseringer kan også gjøre deg mer attraktiv hos arbeidsgiver, og for kunder inn i sine prosjekter.

Kompetanseutvikling og samvær

Hos oss i Avella har vi et stort fokus på kompetanseutvikling og sosialt samvær. Når vi får mulighet til å kombinere disse, da sier vi JA, TAKK!

Å gjennomføre kurs på denne måten gir økt motivasjon, det er mer morsomt og sosialt. Det gjør det lettere å få materialet litt under huden når man sitter sammen å kan diskutere, komme med innspill og høre andre sine synspunkter. Når man i tillegg kan bestille inn litt god mat utpå kvelden, og hente seg en kald brus i kjøleskapet, kan man ikke annet enn å glede seg til neste sertifisering.

Takk til kursholder Roy Mitchley!