Avella | Reisebrev Avellatur 2019
18154
post-template-default,single,single-post,postid-18154,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 
Avella at IBM Hursely

Reisebrev Avellatur 2019

– IBM Hursley –

11.september pakket Avella sekken og vendte snuten mot Winchester, og IBMs lokaler i Hursley. Etter en liten flytur til London, Gatwick, og en humpete busstur nesten like lang, ankom vi sent onsdag kveld den sjarmerende byen Winchester i Hampshire, England. De neste dagene skulle fylles med faglig input hos IBM, samt teambuilding og sosiale eventer, for å ønske nye, så vel som gamle, ansatte velkommen tilbake etter sommeren.

IBM Hursley
IBM Hursley

Første dag i Hursely ble vi tatt imot på en herskapelig herregård fra 1800-tallet, hvor IBM har utviklet sine teknologier siden 1950-tallet. Her ble vi ønsket varmt velkommen av flere nøkkelpersoner i IBM, som hadde forberedt to fullpakkede dager med informasjon og inntrykk tilpasset Avellas integrasjonskonsulenter, så vel som rådgivere og arkitekter. Blant temaene fantes emner som “IBM Cloud Strategy, Red Hat & Cloud Paks”, “API Connect, gateways and microservices (ISTIO)”, og “Event Streams”, for å nevne noe. Leksjoner ble delt opp av interaktive aktiviteter som Design Thinking workshops, omvisning rundt i senterets museumskjeller, kommende teknologier og opplevelsessenter.

Stonehedge
Stonehenge

Lørdag morgen hoppet en gjeng i taxi og tok turen til det sagnomsuste Stonehenge. Senere på formiddagen ble vi tatt imot av en av iSpys agenter på hotellet i Winchester. Herfra gikk ferden, for de fire teamene vi var delt inn i, ut i Winchester sine brosteinsbelagte gater for å løse diverse teoretiske og praktiske oppgaver. To timer senere, etter mye latter, slitne føtter og solbrente neser, ble vinnerlaget kåret. Til ergelse for noen, og ren lykkerus for andre. Det hele ble rundet av med cidersmaking, som er en av byens spesialiteter og stolthet.

Vinnerlaget

Vi sender en stor takk til IBM, Hursley og Winchester for nok en flott Avellatur.