Kulturdepartementet

Vi har vårt eget kulturdepartement, selvfølgelig med vår egen kulturminister. For noen år tilbake satte vi sammen et team som skulle jobbe sammen med kultur i fokus. Kulturteamet består av en gruppe personer som representerer det mangfoldet vi har, helt fra junior til ledelsen. Medlemmene byttes jevnlig ut slik at alle har muligheten til å være med å påvirke og bidra i det arbeidet som gjøres.

Verdier og normer

Vi har i lang tid planlagt et større prosjekt rundt våre egne verdier og normer. Dette er faktorer som sier noe om hvem vi er, hvordan vi agerer sammen og hvordan vi ønsker at andre skal te seg rundt oss. Verdier dreier seg også om kvaliteter og egenskaper vi innehar, og hvilke prinsipper vi ønsker å følge.

I mars 2022 kunne vi endelig samle alle for og starte opp kulturarbeidet rundt nettopp hvilke verdier og normer som skal representere oss. Denne har blitt utsatt flere ganger i løpet av pandemien, da vi ønsket at dette skulle være en fysisk samling, men endelig fikk vi det til.

Vi satte av en ettermiddag til ulike aktiviteter og oppgaver for å bli kjent på nye måter. Med god hjelp av Rune fra businessMastering ble resultatet ett sett verdier og normer teamet kunne jobbe videre med.

Kick-off

Juni 2022 hadde vi kick-off der det ferdige arbeidet ble presentert. 4 verdier og 8 normer. For å skape mer engasjement og interesse trykket vi opp effekter og delte ut til alle ansatte. Nå er det bare resten igjen, for arbeidet har så vidt begynt. Vi gleder oss til å videreutvikle oss, med et mer bevisst og samlet fokus på hvem vi er, og at det er greit å si i fra til hverandre når vi ser både god og mindre god atferd.

Vi er tech-NÆRDer, metodikk-NÆRDer, integrasjons-NÆRDer, mat & drikke-NÆRDer, sykkel-NÆRDer og golf-NÆRDer - kort og godt en gjeng stolte NÆRDer!

NÆRD gruppebilde
cover_Twitter

NÆRD

Så hvem er vi i Avella? Vi er en gjeng nysgjerrige, ærlige, rause og dyktige folk. Vi er opptatt av å levere verdi i alt vi gjør, både ut mot kunder så vel som internt. Vi er kolleger som trives sammen, som ønsker å tilbringe tid sammen på fagkvelder, lønningspils og på hyttetur. Vi er tech-NÆRDer, metodikk-NÆRDer, integrasjons-NÆRDer, mat & drikke-NÆRDer, sykkel-NÆRDer og golf-NÆRDer - kort og godt en gjeng stolte NÆRDer!