Avella | Goodbye, Las Vegas
17420
post-template-default,single,single-post,postid-17420,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 
Avella , Think 2018

Goodbye, Las Vegas

Vel hjemme! etter en uke i byen som aldri sover. Og det stemmer. Nå er ikke Think 2018 den første Vegas-konferansen jeg har deltatt på, men definitivt den største. Over 40 000 deltagere. Dette er IBMs nye flaggskip innen konferanser, der de viser frem det siste innen Integrasjon, Cloud, AI, Datalagring, Power systems og andre aktuelle teknologier. Blant annet så vi hvordan Blockchain kan hjelpe til med å hindre salg/distribusjon av forfalskede varer. Les gjerne mer om det HER. 

Intelligence of Things

Det ble mange interessante foredrag, og vi har hørt om alt fra hvilke fem innovasjoner som kan være med å endre livene våre de neste fem årene, og hvordan man kan bygge en bedre fremtid ved hjelp av disse, til og overvære rene hallelujastemningen da Ginni Rometty entret scenen og åpnet med “Technology today is smart, but is it smart enough?” Den røde tråden gjennom hele konferansen var mulighetene vi har med AI, IoT og Watson ved hjelp av Integrasjon. Og vi fikk en demo av IBMs nye AI Plattform. Snart står vel ikke IoT for Internet of Things, men Intelligence of Things.

IBM Professional Certification Program

Jeg tok en sertifisering mens vi var i Vegas, det betyr nå har Avella har oppdatert sertifisering på siste versjon av IIB – IBM Certified Solution Developer – Integration Bus v10.0. I forhold til vårt samarbeid med IBM, og som IBM Partner, blir dette en nyttig ressurs. Oslokontoret har ikke ligget på latsiden mens vi har vært borte, de har sett timevis med video, og kommet seg gjennom flere kurs og sertifiseringer, både på utviklersiden og på salgssiden. Og flere skal det bli, så følg med.

Integrasjon. Helt enkelt.

I løpet av konferansen har vi hatt flere timer hands-on med IBM sine nye produkter, spesielt IBM App Connect var interessant for oss. Dette er en produktpakke som blant annet inneholder IIB, som gjøre det veldig enkelt å integrere on-prem med sky og sky-til-sky. Du kan se mer HER
Etter en uke med hotte chickenwings til frokost, i en travel by med store folkemengder, var det godt å lande på Gardermoen, trekke frisk luft og komme hjem til norsk mat og egen seng.
Hilsen Lars

Demo

Er du interessert i en demo av IBMs App Connect?
Ta kontakt med Pål Andre Løberg på tlf 484 01 881 eller pal.loberg@avella.no