Avella | Cloud Integration, hvorfor er det viktig?
17309
post-template-default,single,single-post,postid-17309,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 
Avella Cloud Integration

Cloud Integration, hvorfor er det viktig?

Med flere leverandører, enorme datamengder og nye plattformer er det mange utfordringer innen tradisjonelle og skybaserte løsninger. Elementer som integrasjon og plattformkompatibilitet gir fortsatt utfordringer for mange. Har din organisasjon en bevisst integrasjon- og skystrategi, eller blir ting til underveis?  

Cloud integration, eller skybasert integrasjon, sørger for å sikre at data fra skybaserte applikasjoner kan sees og analyseres i samspill med data fra lokale (on-premise) applikasjoner. Noen leverandører kaller det Hybrid, noen kaller det Cloud.
For Avella er dette Integrasjon. Helt Enkelt.

Behovet for Cloud Integrasjon oppstår når organisasjonene trenger å integrere mer og mer komplekse systemer og miljøer.  IoT, API økonomi, kunstig intelligens, store datamengder og ikke minst sterkere krav til styring, sikkerhet og kontroll av data gjør Avellas tilnærming til integrasjon mer og mer relevant.
Integrasjon er noe av det dyreste man kan gjøre feil. Om ikke grunnmuren er solid hjelper det ikke å ha ambisjoner om gode kundeløsninger.

En økende kompleksitet i teknologier og arkitektur gjør at de fleste bedrifter jobber med mange løsninger. Det er en god blanding av nye glitrende skytjenester som med fordel bør snakke riktig med de etablerte applikasjonene som driver dagens virksomheter. Utfordringene oppstår om alle disse løsningene fungerer uavhengig, og i ytterste konsekvens reduserer dette produktiviteten og evnen til endring. Dette kan gjøre deg mindre konkurransedyktig i et marked som krever tilgjengelig informasjon, raske endringer og gode kundeopplevelser.

For å konkurrere må du kunne levere de råeste kundeopplevelse, på riktig tidspunkt. Det betyr at du kobler til og bruker all relevant data, uansett hvor de befinner seg når behovet oppstår. Det er på tide å endre hvordan du ser på integrasjon. Du må samle, ikke bare teknologi, men også folk og ideer for å kunne se forretning, IT og organisasjon i en helhet. En cloud integrasjonsløsning fra Avella utruster deg med de nyeste integrasjonsmodellene slik at du kan koble til teknologiene som driver den digitale revolusjonen.

Avellas integrasjonsløsninger løser selvfølgelig utfordringene rundt sikkerhet, styring, ytelse og skala.

Målet med integrasjon er helhetlig tilgang og synlighet til data og kilder. Dette for å få bedre optimalisering av forretningsprosesser og mer effektiv tilgang til data, både for løsninger i skyen og lokalt. Et helhetlig syn på integrasjon med fokus på sikkerhet, governance, rammeverk, prosesser og arkitektur sikrer en løsning som støtter opp under forretningens krav og strategi.

Avella bruker integrasjonsplattformer til å samle inn data og deretter laste dem inn i rapporter eller applikasjoner. Når integrasjonene er kartlagt, forblir de på plass, men systemene kan lett endres når det er nødvendig. Virksomheten blir mer effektiv, fordi forretningsprosesser og funksjoner har tilgang til oppdatert informasjon fra varierte kilder, og det er ikke nødvendig med nye integrasjoner eller skreddersøm for å hente og tilgjengeliggjøre dataene.

Uansett hvilke valg du har gjort, eller gjør i fremtiden, er det viktig å nyttiggjøre eksisterende investeringer. De fleste virksomheter i dag vil, på et eller annet vis, ha data og applikasjoner både lokalt og i skyen. En integrasjonsstrategi, en god integrasjonsplattform og riktig partner, sørger for fleksibilitet og skalerbarhet for både eksisterende og fremtidige valg.

Integrasjon. Helt enkelt.

palandre

Kontakt Pål Andre for mer informasjon rundt skybaserte løsninger og integrasjon

Pål Andre Løberg

Salgssjef

Tlf: +47 48 40 18 81