Avella | Bruk riktig verktøykasse
17453
post-template-default,single,single-post,postid-17453,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 
Riktig bruk av verktøy

Bruk riktig verktøykasse

Det finnes flere ulike verktøy og løsninger for å løse utfordringer man står ovenfor. Mange kan også gi et godt sluttresultat, men hvordan var veien frem? Det er viktig å få en oversikt over de muligheter man har for at et prosjekt skal være både lønnsomt og gi et godt resultat. De færreste bygger sitt eget regnskapverktøy, hvorfor skal man da gjøre det med integrasjon?

Hvilket verktøy velger du?

Alle har sin liste over favorittverktøy til hjelp i programmeringsrelaterte aktiviteter. Noen verktøy er er gode og noen dårlige, men de fleste er best egnet for bestemte oppgaver, og fungerer mindre bra til andre. For eksempel hammeren. Et flott, og helt riktig, verktøy for å slå inn en spiker, men fungere mindre bra om det er en skrue. Ikke bruk hammeren bare fordi den er mest trendy og det alle snakker om. Det samme gjelder integrasjon, det er viktig å velge riktig verktøy for at løsningen skal bli best mulig. Det å stole på et verktøy basert på popularitet, fremfor hvordan det er tilpasset oppgaven er en dårlig start.

Det finnes mange verktøy som er bygget for å løse spesifikke problemer. Innenfor din nåværende kunnskap kan et verktøy virke som den beste løsningen for oppgaven du står ovenfor, men sammenlignes det med de alternativene som finnes, er det ikke sikkert det når opp til topp 10 engang. Det er viktig å gjøre seg kjent med hvilke løsningsverktøy som er tilgjengelige. Og ikke minst ha et åpent sinn.

Noen nekter å ta i bruk nye verktøy. De er komfortable med de eksisterende og griper ikke muligheten til å lære noe nytt.

Tenk nytt!

Man kan fint bygge et hus med primitive verktøy, og bruke den tiden det tar, eller man kan investere i litt mer i å velge riktig verktøy og bygge huset både raskere og bedre. De mulighetene som finnes på markedet forbedres kontinuerlig, og det kan være både tids- og kostnadsbesparende å gi seg selv tid til å bli komfortable med de.

Integrasjonseksperter

Avella er eksperter på mellomvare, med fokus på integrasjon. Det vil si at vi leverer prosjekter og produkter hvor en har behov for å behandle data som er i bevegelse. Eksempler på dette er IoT-, API-, AI- og datavarehusprosjekter. Vi er partner med flere av de store leverandørene innen disse fagområdene, noen har du helt sikkert hørt om. Gartner og Forrester rangerer dem som #1 innenfor de tjenestene Avella leverer.

De færreste av oss lager eget ERP, CRM eller regnskapssystem fra bunnen av. Hvorfor skal man da gjøre det med Integrasjon? Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre integrasjon, helt enkelt, ved hjelp av en standard integrasjonsplattform? Ta kontakt med vår salgssjef, Pål Løberg, om du vil vite mer eller har noen spørsmål.

Pål

Pål Andre Løberg

Salgssjef
tlf: +47 484 01 881