Skip to main content

Da har vi nettopp kommet oss hjem fra årets Avellatur. En reise vi har gledet oss til i nesten ett år. En smak av sol og sommer i Split. Solen glimret dessverre med sitt fravær store deler av turen, men vi reiste entusiastiske og forventningsfulle avgårde med en rekordstor gjeng. At alle 34 kom seg på flyet var med nød og neppe da et par trøtte fjes syntes oppmøte klokken 05:00 var litt tidlig.

IMG_1007

Litt faglig må til på jobbtur...

Etter ankomst og en etterlengtet og god lunsj på hotellet, var det klart for faglig innhold. Strategi, kultur og roadmap sto på agendaen for årets samling. Da værmeldingen meldte strålende sol dagen etter optimaliserte vi agendaen og skrudde opp giret for at alle skulle få muligheten til å nyte den solen vi fikk. En betydelig lengre økt ble gjennomført med energi og effektivitet. Etter en fast forward gjennomgang av strategien vår for de kommende årene, gikk vi i gang med gruppearbeid der kulturen vår sto i fokus. Det ble gode diskusjoner og ivrig deltakelse fra alle, og resultatet ble langt over forventning. Men sånn er det når vi er en gjeng NÆRDer på tur. Det faglige ble avsluttet med en teknologisk gjennomgang av vår CTO, og hvilken retning vi skal gå de neste årene. En ting som er sikkert er at vi har et skikkelig godt fundament for å ta Avella inn i fremtiden.

Bilde1

Dagen ble avsluttet med et deilig bad i sjøen, grilling og topp stemning på terrassen.

Soldagen og båtturen

Med fantastisk lokasjon og alle fasiliteter, oppfordret vi alle til å bli med på et felles morgenbad. At solen ikke hadde våknet helt enda stoppet ikke denne gjengen. Adriaterhavet var varmt og salt, og dagen kunne vel ikke startet bedre.

Vi brukte fredagen og lørdagen til å styrke samholdet enda mer. Det var byvandring i Split, shopping og kulturelle begivenheter. Split kunne til og med by på et helt eget froskemuseum, “Froggyland”, som må sier å være en ganske spesiell opplevelse. Vi hadde en innholdsrik båttur, med både sol og styrtregn på menyen, i tillegg til nydelig mat selvsagt. Det ble også både dødsekonkurranse fra båten, delfin-spotting, prisutdeling og landsbybesøk. Kvelden ble avsluttet med quiz, som vekket konkurranseinnstinktet til noen og enhver. Dagen ble rett og slett helt magisk.

Bilde 23.09.2023, 11 56 48

Kulturboost

I løpet av de fire dagene vi hadde til rådighet ble det mange gode samtaler, løpeturer, spabad, treningsøkter, hopping i havet, gode drinker, god mat, nye vennskap og en skikkelig boost for kulturen og samholdet. Og selvfølgelig den tradisjonelle kvelden med fine dining. Folk har vært Nysgjerrige og blitt bedre kjent, gjengen har vært Ærlige og skapt gode relasjoner, kolleger har vært Rause og delt av seg selv og Dyktige i faglig settinger. En skikkelig bra NÆRD-gjeng på tur!

IMG_7816

 

Tags:
Ole Morten Boldevin
Post by Ole Morten Boldevin
september 25, 2023